Pengikut

19 Julai 2010

arggghh TENsion !!

da pukul 1230mlm.. linda tak tido lagi ... huhuhu selalu kul 11mlm da terbongkang dah.. kalau kawan2 masa U tau aku tido lewat nih kompem kene gelak ! huhuhuhu... ntah sejak2 kerja nih selalu je tido lewat.... huhuhu.... pastu bangun esok mengantuk la ape laaa.. haish... sementara nak dapat mood nak tido ni ape kate tulis blog jap... hehehe tulis kat opis takut kantoi ngan boss.. Maklumlah sejak2 tukar bos nih, bilik bos kat sebelah pulak.. susah sket nak jenguk2 blog nih... huhuhu... sebelum aku beradu.. aku nak tanye cemane korang lepas kan tension arr.. and mana satu cara yang terbaik... KALAU AKU ada 3 Cara:

1) CARA PERTAMA : aku dah buat dari sekolah2 sampai sekarang! MENULIS... aku akan tulis dalam buku ape je yg aku rasa, yang aku tak puas hati.. da tulis, da conteng2, pastu aku KOYAK !!! konyot2 pastu buang dalam tong sampah... hehehhe kesian kertas banyak jugak lah aku membazir...kalau takde kertas, meja pun jadik!! (meja sekolah la) sangat vadalisme kan aku!! huhuhu sekarang aku guna satu cara yang canggih iaitu dengan blog! hehehheeee..... canggih tak? canggih tak?

"dear diary, can u keep my secret?"

2) CARA KEDUA: Bawak KERETA LAJU2.. tapi tak la kaju mana pun .. aku paling laju 120km/j jeee.. hehehe laju la tu!!! weeekkk!!! pusing2 la mana yg patut.. bak kata pepatah TAKDE ARAH TUJUAN! huhuhu.. minyak da abes balik la rumah! pastu mintak duit kat mak nak isi minyak .. ngeh..ngeh..

" GO AWAY! I'M DRIVING!!!!"

3) CARA KETIGA: pegi GYM lari kat treadmill.. hehehe masa tu ala2 semangat nak eksesais.. so kalau aku geram2 ngan bos aku tu, aku gi gym kat opis, pastu aku lari atas treadmill tu.. tak peduli dah org yg tunggu turn.. hehehehe.... lari2 konon nak lari dari masalah la konon.. aku ibaratkan aku tinggalkan jauhhhh sangat org yang menyakitkan ati tu...

"weeekkk !! tak dapat kejarrr!!!"

KORANG MCM MANA PULAK??

Tiada ulasan: