Pengikut

13 Jun 2010

wanita dan world cup ! (n_n)v

aiii... alahai apentah nak jadik aku ni.. gi kerja bukak facebook.. bukak blog.. bukak internet .. bile masa aku buat keje.. aku pun x tau.. huhuhu... da kire makan gaji bute dah aku nih.. kenape eh.. da bosan kowt keje sini walaupun kawan2 best... huhuhu... kalau mcm ni lah gaya aku, kalau aku dapat keje tetap nanti, camni jugak ke ? takde perubahan!! huhuhu.. (ignorekan ye cume luahan perasaan aku je ni)

aku nak citer pasal world cup .. walhal aku bukanlah peminat bola pun.. sekarang ni baru nak belajar2 tgk world cup :P WC (stand 4 world cup la eh) sinonim dengan org lelaki yg memang dah kaki bola .. hehehe sebulan tau world cup sampai bulan tujuh nanti.. abes ar berebut remote la korang huhu... takde can la org pompuan nak tgk drama2 kat TV sebulan ni.. huhu..



sebagai seorang PEREMPUAN, ape yg aku tgk masa WC nih...

1) aku akan tgk star je cth macam MESSI, GERARD, ROONEY, CHRISTIANO RONALDO,TORRES, BALLACK (ada main ke hehehe) PARK JI SUNG, JUNG SOO dan sebagai nye .. pemain lain aku kenal ke.. mana nak kenal.. hahahakk!!

(CR: KACAK .. I LIKE!! woot..woott)

2) aku tgk world cup sebab aku nak tgk pemain2 yg ensem2 hehehe.. aku da dapat sorang.. keeper argentina!!! henseemmmnyeeeeee *cairrr~~~* hehe... sebab aku baru tgk satu game , so aku aim satu tu jelah baru hehehe... yg lain tak jumpe lagi.. :P

(sangat bergaye aaaaahhh~~~ pengsan*)

3) lagi satu nak tgk team mana yg hebat... org pompuan tgk team yg glamer2 je : JERMAN, ENGLAND, ITALI, BRAZIL, SPAIN, PORTUGAL , ARGENTINA.. padahal kiter ni bukannye taw team2 mcm nigeria , tabago, apentah yg jarang disebut tu hebat2 jugak sebenarnye.. huhuhu...

p/s saya sokong Portugal sebab ada CR wink~wink~

apa2 pun bulan WC amatlah bermakne bagi tokey2 mamak, kedai2 Fast Food pengusaha2 jersey bola.. hehehe.. and akan timbul satu trend rambut baru ! YEAH~~

(gaya mohawk bechkam yg menjadi ikutan remaja2 lelaki seluruh dunia... beckham wat kacak la, ko buat kacak ke?? :P)

(gaya ronaldo ni pun ada org tiru.. rambut pekan dalam filem melayu purba.. asal korang taknak ikut eh? tapi ensem ke mcm ni?? p/s to my Future husband: please don't follw this !! ugly!)

Tiada ulasan: