Pengikut

15 Mei 2010

pIaLA tHOMaS pUNyE cERitE !!!

emm ari jumaat ari tu mas vs china utk separuh akhir piala thomas.. aku pun terpikir la nak makan ape eh utk sokong malaysia nih.. huhuhu.. so aku decide (sendiri2 hehe) nak makan pizza domino's la sambil layan piala thomas.. dalam 430ptg camtu aku pun oder la domino's gune online.. hehee.. bile da settle oder tu baru aku ingat.. alah domino's dia anta setengah jam.. sempat ke ? aku balik kul 5ptg.. aku tepon bapak aku.. 3 kali call tak angkat2... huhu geram nyee.. dalam 20 minit camtu bapak aku tepon : LINDA ADA ORDER PIZZA KE? NI DORANG SAMPAI NIH.. KENAPE TAK BGTAU NAK ORDER PIZZA, ABAH TAKDE DUIT DALAM TANGAN NIH!!" hehe sian bapak aku .. sape suoh aku tepon dia tak angkat kan.. haaa.. pastu aku ckp suruh budak pizza tu tunggu sampai aku balik.. CUAK bapak aku hahahaha!! sabau je laaa... dapatlah kitorang makan pizza tu sambil layan piala thomas WALAUPUN ... kan!!! ehhehee.. kenyang sampai malam sebab 1 slice pizza tu sama dengan 2 slice pizza biasa..huhuhu besau kan... aku order new york crust!! huhu...

ni aku upload gambar2 aku posing dengan pizza .. hehehe...








P/S THANKS DOMINO'S FOR THE FIRST CLASS SERVICE!! TWO THUMB UP!!

Tiada ulasan: