Pengikut

13 Mei 2010

DUMB @smart???


hari ni aku free bos takde .. boleh la luangkan masa menulis blog ni.. kadang2 bile kiter ni belajar tinggi2.. kita rasa kita pandai.. bila kita jadi bos kita rasa kita paling berkuasa and paling bijak... yeke bijak ke?? huhuhu.. bile kita rasa kita bijak, nanti kita akan nampak bodoh bile keputusan kita tu salah dan bile semua org boleh pikir " ape la tu pun tak tau!" "pikir logik la dol" haaa.. nampak kan kebodohan kita...

when we have somebody who specialize in sumthing, let she doing her job... u r not qualified to make a decision.. do not interfere... adoii penin la... nanti kelam kabut la dol!!! aduhhh... semua kau nak campur tangan.. duk diam2 atas kerusi empuk kau tu let them doing their job!!



p/s my dear friends.. i think we should read this book!! it's happens to us now!!

Tiada ulasan: