Pengikut

26 April 2010

gathering BBQ ~~ i like !!

hye darl.. huhuh.. last weekend , aku ngan member2 sekolah wat gathering BBQ dekat wetland... huhuhu sangat lah seronok!!! saya suke... emm walaupun tak cukup korum.. aweq tade.. abe tade.. hazzery tade... emm ramai lah yg tade.. tapi yang penting acara bakar membakar tetap jadik oke!!!

kitorang berkelah di wetland putrajaya walaupun tak tau kat sana boleh ke tak nak bakar membakar nih.. huhuhu.. kalau pak guard halau, kitorang ajak dia makan sekali.. lebih kurang dalam kul 2.30 kut sampai tempat yang dituju.. huhuh sebelum tu amek miza dulu kat umah dia...


ini bekal yang kitorang bawak.. ayam yg da diperam semalaman oleh makcik qila .. hehehe rasa sate ayam nihh hehehe.. terbaiklahh!! thiru bawak balik sebab berlebih2.. orang tak ramai .. huhuhu..


orang paling kuat mengipas.. hehehe


aku berlatarbelakangkan mereka2 yang sangatlah rajin membakar ayam itew!! hehehe.. sorry malas nak tulun laaa.. weekk~~


tangan qila diselaputi arang2.. hehehe kesiannn.. takpe2 tak jejas hantaran huhuhuu

href="http://3.bp.blogspot.com/_EPytXcqagsQ/S9WVL-l4ZwI/AAAAAAAAAOQ/6FEDfIC3N-Y/s1600/DSC01132.JPG">

mereka2 ini sangatlah rajinnyeee... heheheee

DEKAT BAWAH NI GAMBAR HAPPY KITORANG... walaupun masing tercekik tade air masak.. sebab mamat ajoy tu lupe nak bawak air mineral .. kami tetap maintain.. hehehe... cayalahhh...








emm bilelah agaknye kite nak wat camni lagi.. lepas nih sorang2 kawen.. memula aweq.. bulan 5 nih ajoy.. next year qila... tinggallah aku , ira, miza, thiru, fairus.. huhu sedeynyeee... huhuhu.. harap sangat friendship kiter ni akan kekal sampai bile2 walaupun da beranak pinak memasing.. huhuhu.. sayang korang laaahhhh~~~~ muaxxxx~~~ xoxo - L.Y.N.D.A.A

1 ulasan:

lyndaa kamarudin berkata...

friendship forever lah!!!