Pengikut

12 April 2010

EXAM OH EXAM

10 hb ari tu ada lagi exam .. huhuhu kali ni bukan periksa ape.. periksa 14 jawatan wt. PTD.. huhhu.. tapi taun nih cam senang sket soalan nak banding ngan taun2 lepas.. n then soklan dia lagi senang dari soklan KPLI..huhuhu.. hampeh tul KPLI .. baru cikgu sekolah rendah, tapi solan dia cam nak suruh aku keje kat univ. harvard pulak .. hampeh..


ini tips la dari blog PTD yang aku beli ngan kawan2.. huhuh penat mentelaah.. huhuh satu pun tak kuar.. huaaaaa


ini bekal aku huhuhu.. da lima kali kan gi examm ... huhuhu da tau da tempat pekse tu takde makanan.. terpaksa la bawak bekal.. sorila tak sempat nak kongsi dengan orang.. kubuloq beb~~


ini aku punye "pensel box" hehehee... aku sorang je budak pompuan yg pakai pencil box mcm nih.. jgn pandang rendah.. dalam ni MCM2 ADAAA~~~


penuh bergaye nih.. belum tentu lulus ke idak.. dengan spek nyerr.. huhuhu.. kompiden kene lebey!! stakat gagal lima kali tu apa lah sangat heheheh weekkk~~~


gamba aku jawab soalan matematik dengan penuh cemerlang.. hehehe.. ingat senang!! penat belajar wooo~~~~

ni gamba2 gila glamer aku.. sebenarnye nih masa rehat.. setakat rehat 1 jam tu mana lah aku nak [egi selain dari lepak dalam keretaaa huhuhu... da la tempat tu jauh .. huh!! hampeh







KAU ADAAA~~~~ WAKAKAKAKAAAA~~~ gud luck lah tuk diri SENDIRI :P

Tiada ulasan: