Pengikut

01 Mac 2010

kesabaran teruji.. dan terus di uji



pernah dengar tak org kater .. kesabaran manusia tu ada batasnya... kita bukan nabi... yg mampu bersabar dengan mcm2 dugaan... huhuhu... aku bukan org dalam kategori jenis pemarah atau seangkatan dengannya... org kate aku ni org yg takde perasaan, hati kering, telinga badak what so ever... YEKE?? mana korang tau.. korang da betul2 ke kenal linda nih.. huhuhu... macam nilah secara luaran aku memang nampak camtu tapi aku tak akan amek kisah kalau benda tu kurang menyakitkan ati atau apa saja... biarkan saja... TAPI sampai satu tahap.. bile org asyik hentam aku dengan kesalahan yg bukan aku buat, disertakan pulak suara yg tinggi tanpa usul periksa ... memang buat aku marah... sakit ati.. makan dalam ... sabar aku dah sampai satu tahap (bukan kemuncak lagi) kire 3rd stage... emm.. ape yg aku nak buat seterusnya?? jawapannya.. sekarang aku da detect problem tu kecik dan bukan seperti yg si polan tu marah2kan aku selama nih.. sekarang ni masa utk aku pulang paku buah keras... mintak maaf la ye kepada sesiapa yang berkenaan... kalau nak tauu linda ni org yg berdendam dan benda nih memang aku simpan dalam ati... SORRY ... tunggu linda bertukar jadik ultraman!!!


nak tgk linda jadi ULTRAMAN?? Tungguuuuuu~~~~
bippp..bipp..bipp

2 ulasan:

CtZubAiDaH berkata...

hehheeh..dah terasa kebahangannya...lepaskan saje..

Tanpa Nama berkata...

tgh tunggu ni kak... hissshh takleh arr citer je terus gerammm sakitnya ati... takleh ingat arr~~~