Pengikut

22 Disember 2009

cuti krismas dan program hujung minggu.. kelas tarian yg mcm hampeehhh!!

salamz.. nak citer mana dlu eh citer pasal program hujung minggu ... emm ari jumaat ni cuti lagi .. cuti krismas pulak.. kalau dah cuti tu mestilah banyak program kan.. emm ari sabtu 26/12 ain kawen.. main ice skating (kalaul jadi) n reunion budak sekolah rendah aku (sek ampang) n ada 2 lagi kenduri .. mana satu nak pegi.. huhuhu kompius .. banyak sangat peracnangan hujung minggu..

kelas tarian yg cam hampeh.. dulu aku ada pegi kelas tarian kire komuniti punyelah kan.. masa tu kaki injured masuk sehari je.. so sekarang ni kaki da elok aku ingat nak masuk balik.. emm dua ari je beb.. rasa cam dahh.. huh!! malas.. sempat belaar dua tarian .. zapin n inang.. masalah yg buat aku sakit ati ni bukan ape..

1) kelas tarian anjuran komuniti tu da abes.. aku tak dibgtau... so yg masuk tu org2 tetap.. emm okk.. sabaaa ye linda

2) dorang ada show 10 Jan dekat UKM .. so takde masa la nak ajar aku memandangkan aku sorang je org baru yg nak belajar tu .....dorang lagi nak wat preparation tuk majlis tu nanti ... ok saba lagi .. boleh sabaaa hnnnsss~~~ hnss~~

3) yg ni aku tak tahan.. da la tak ajar aku menari satu hal.. dia suh nye aku jadi 'kak nam' masa show nanti.. nak tau kak nam tu ape... watak makcik2 yg suke mengumpat, kecoh yg suke menghuru harakan majlis sambil menggentel tembakau kat mulut.. melatah.. dan sebagai nyelah .. boleh bayang tak watak camtu... aduuhhh... dengar je dia suoh aku jadik "kak nam" tu terus tawar ati nak masuk menari.. apahal .. aku nak belajar menari bukan nak belajar belakon.. kalau aku nak belakon baik aku masuk kelas lakonan under cikgu fatimah abu bakarrrr...!!!! aduuuuiiii panas sehhh~~~~~

ishhh geram pulak aku... kompem lepas ni aku tak datang.. carik org lain lak ajar menari... huh!!

PANASS HATI NIIIII~~~ ARRRGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;((

Tiada ulasan: