Pengikut

25 Ogos 2009

salam Ramadhan.. SElamat BErPuaAsa 2009..

ASSALAMUALAIKUM!!!

HUHUHU setelah sekian kalinye.. terrrr..bukak jugaklah aku blog aku yg satu ni.. hehehe.. lama gile baru leh bukak... emm da masuk bulan ramadhan yakni bulan puasa.. huhuhu... so aku amek peluang sempena bulan puasa ni, i try to make a change... sepatutnye da wat dari dulu.. tapi kenape ye mesti tak jadi.. separuh jalan.. susah sangat ke haaa!! adooiiiiyaaaiiii!! tensen.. hope this ramadhan i can fulfill my dream.. hurmm.. nak tau ke ape?? tak payah kot wat malu aku jeee.. huhuhu..

ape nak citer nye... ada!!! citer pertama: sebelum Ramadhan

sebelum ramadhan bersamaan dengan ari jumaat.. aku ponteng keje.. wakakaka.. heeepp tapi bgtau bos taw... huhuhu.. so plan lah dengan dua hot mama dekat opis aku itew utk berjalan2 disekitar jalan TAR yg memang femes dengan ladies outfit .. huhu especially tudung la kan..

hehe.. sonoknye lama tak kuar.. tingat zaman sekolah2 dulu.. huhuhu.. seb baik jugaklah duit tak banyak.. so beli pun tak banyak lah kann.. hehehe.. seb baik..seb baik.. sorilah aku ni tak pandai nak mengambik gamba.. huhuhu so bacaje lah kalo larat.. next time aku mek gamba.. lagi sonok kan nak baca blog hehehee... okeh sambung.. dah penat pusing2 satu jalan TAR tu.. kitowang nak berangkat pulang n dah plan tuk pegi lagi sekali dkt sana sebelum raya menjelma!! cewahhh hehehe....

citer kedua:

tentulah kisah kejayaan aku menurunkan berat badan kaan..kan.. giler tak share!! hehehe.. so kesimpulannye.. aku da berjaya menurunkan berat badan sebanyak 8 kilo.. sepanjang setengah tahun 2009 ni.. so maknenyee azam 2009 da nak tercapai la kaaannnn.. pun takde gamba utk di update.. huhuhu tgklah nanti senang2... hehehehe... so secara tak langsung, baju kebaya biru yg aku pakai masa kat UUM tu da muatleee... heheheeee.... seronok sangat... dah pakai gi opis dalam 2 ke 3 kali ntah hehehe.... best.. best...

citer ketiga:

taun ni saya dan rakan2 SJI da plan sesuatu yg menarik utk majlis berbuke nanti.. yg memorable.. huhuhu.. harap2 menjajdi... haaa kalau jadi gamba ni nanti aku upload dalam blog aku.. hehehe sonoknye tak saba2 rasenyeeee....

keylah sampai sini dulu.. next time ada masa aku update lagi .. selamat berpuasa wat kengkawan yg disayangi... hehehe.. n harap2 azam ramadhan 2009 ni berjaye mcm azam tahun baru jugak hehehe...

BYE !! MUAHHHHH!!!!!

Tiada ulasan: