Pengikut

29 April 2009

Family day Primer 2009, Bola Jaring.. we are the winner.. yo!

i.... halluuuu... aduyaaiii lama nye tak update blog ni.. seb baik masih boleh dibuke dengan cemerlangnyee... so sebelum aku bukak citer psal family day opis aku yg gempak lagi meriah tu, n our first victory in sport.. aku nak ucapkan selamat pengantin baru dekat kengkawan aku yg da mendirikan rumah tangga, bakal dan akan... hehehe.. akhirnye ye tak?? n also selamat juge kepada becoming mummy.. bakal dan akan.. hehehe.. cumey2 anak.. jgn lupe ye anak tu anugerah dan setiap anak ada rezeki masing2.. aku?? solo lagi.. single lagi.. hehehe so what?? being solo it is not the end of the day.. n i belief nasib manusia di dunia ni da ditentukan.. maybe jodoh aku lambat sket kott!!! hahaha.. tak kisah laaa... hehehehehehe.... yg penting adoooo!! wakakaka!! gatai yeee...
ok back to the main topic... ari tu opis aku ada wat family day... dekat bayu beach resort, Port dickson... bukan besar2an pun hanya utk keluarga primer shaja... hehehe... walaupun ada mcm2 dugaan, kutukan, hinaan, umpat-umpatan... apa yg penting aku happy.. nama pun datang nak suke2 kan... so kiter suke2 laa.. tak payah kisahkan citer yg sedih2 aku cume nak hidangkan korang ( sape yg bukak blog ni.. kalau ada!! hahaha) betape happy nye aku, family and member2 aku dat day.. jap eh.. gambar yg pertama!!!

FAMILY DAY PRIMER 2009, Bayu Beach Resort, Port Dickson

gambar family aku pun ada jugak... baik ati betul sape yg mek gamba tuu... hehehe



ni gamba aku dan kengkawan... urusetia erangan namanye.. (separuh je ni) org urusetia wat keje.. kitorang urusetia sebuk mek gamba.. mana lah org tak mengata, mengutuk dan mengeji... hehhe.. ahh lantaklaaahhh....


PERTANDINGAN BOLA JARING TERTUTUP BAHAGIAN n we Are The ChaMpiON!!
lelaki pun ada bola jaring... hanya di JKA KKM SAHAJAA>>
vote for them!! yeahh


sape shooter yg hebat tuu... hehehe da tentula akuuu!!! wakakaka...

inilah kemenangan aku yang paling bergaya di abad n ini.. n utk pengetahuan sume.. selama berkecimpung dalam dunia bola jaring .. this is my first medal!! uuuuuhuhuhuhu... bangganyeeeeee!!!


ini gamba kemenangan dan gamba kenangan.. emmm... our pengarah very proud of us.. dapat jugak amek balik piala yg beharga 8 rat tu... huhuhu berbaloi!!!


yeaaaa.... kite menanggg!!!! kite menanggg!! kiter menanggg!!


itulah serba sedikit pasal kisah aku sepanjang suku tahun 2009... hehehee.. tulah untungnye jadi primer n bpkk staff.. huhuhuhu...bile lagi nak bergumbira mcm ni... hehehee.. masa bujang nilaaahh!!!... hehehe... okelahhh kepada pekerja2 di seluruh dunia SElAmAt ARi PekERJa @ HAppY LAbOuR DaY!! yaaaa.... hooooo!!! esok cuttiii!!!

Tiada ulasan: