Pengikut

14 Disember 2008

Los DaN FauN~~ the best film 2008

~~Hei~~yooo!!!
masa ari khamis ari tu aku mengalami satu tekanan mental sebab keje.. huhuhu.. ala2 over load la kann.. pastu member2 aku ajak la gi tgk wayang citer LOS DAN FAUN... aflin shauki nyer citer terbaru... tanpa berlengah lagi aku pun gi lahhh... dengan tujuan yg satu iaitu utk mereleasekan tensen(padahal ari jumaat tu aku da apply cuti.. kekekeke!!!!) kitorang pun gi lah beli tiket dengan segera ni takde toleh2 belakang dah!! wayang start kul 7.55 sempat la balik dulu wangi2.. hehe.. masuk je dalam panggung tunggu iklan yang amek masa sampai 20 minit tu... tibelah masanyee... JENG!!JENG!!JENG!!
start je citer dia aku senyum dulu.. los dan faun turun dari bas aku dah sengih (harap maklumnye sengih ngan seyum dua perkara berbeza~~) bile los dan faun start keje kat kedai tuuuuu... alaa yg tuu..tuuu... aku dah gelak sampai la bes citer... huhuhu.. tak tahan.. sampai terangkat kaki aku gelak.. peyshhh!!! lagi2 bile part serena myterina, boreback mountain n dkt retoran sebab dia sebut nama tempat aku keje... ngeh!!ngeh!! balik aku pun menstory la kat adek den yg memang kipas-susah-mati cerite2 afdlin shauki... hehehe da kompem la dia jeles sebab aku tgk dulu dari dia... hehehe...
ari ahad aku kuar ngan member skolah ex-johannian.. nak tgklahh wayang.. dorang ni bukan penggemar citer melayu cam aku.. sebab dorang kate citer melayu ni tak lama kuar tv.. emm tak kisah la masing2 ada pendapat masing2... dok tgh pilih2 tu.. dalam ati aku doa mintak2lah budak2 nak tgk citer los dan faun lagi sekali... huhuhu... hehehee.. doa aku dimakbulkan... aku pun tgklah los dan faun lagi sekali... hehehe biasalah tgk kali kedua aku da tau jalan citer kan.. org tak gelak aku da gelak dulu... huhuhu dorang pun heran asal aku gelak.. padahal lawak tak de lagik!!... masa tgh tgk tu aku jeling2jugaklaa kawan2 aku .. ermm rasenye diorang pun suka tgk kot.. kalau tak takde la tergelak tebahak2 kann... hehehee... lepas ni nak tgk lagik la .. nak kene beli DVD ni.. biler la citer ni nak kua dalam bentuk CD ehh??
p/s: adek aku nengok citer buli, buli balik, sumolah, baik punyer cilok sampai calar cd.. huhuhu..
sejujurnya aku memang sukeeeeeeeee sangat citer afdlin shauki... huhuhu... sukeee..sukee... citer dia ringan tak berat.. sangat seswai di tonton utk seisi kuarga!! heheehe

Tiada ulasan: